Etichete

, , , , , ,

Premierul Victor Ponta si-a bagat capul in nisip si nu a confirmat prezenta in Parlamentul European, une ar fi trebuit sa fie urecheat pentru scandalul politic provocat in Romania.
Europarlamentarii PSD si PNL considera ca Vivian Reding a avut o pozitie partinitoare si a sprijinit un partid si un presedinte care au adus atingere democratiei.
Daca europarlamentarii PSD si PNL ii cred atat de tampiti si pe colegii lor din PE se imbata cu apa rece. Daca vor incerca sa faca in plenul de la Strasbourg, ce au facut in Romania cu ajutorul antenelor lui Voiculescu, Imaginea tarii noastre va fi si mai compromisa.
Este usor sa o acuzi pe Reding de pozitie partinitoare decat sa explici cum ti-ai batut joc de Avocatul Poporului, de CCR, de incalcarea regulamentului Senatului, ca sa il numeasca ilegal pe Antonescu in fruntea Senatului, pozitie ilegala(doar grupul parlamentar PDL il putea schimba pe Blaga din functie) care i-ar fi permis sa ajunga in fruntea statului dupa demiterea lui Basescu.
Daca europarlamentarii PSD si PNL vor continua sa aiureasca UE cu tot felul de interpretari ale Constitutiei, Romania va fi marginalizata si penalizata.
UE nu se joaca atunci cand este vorba de justitie si statul de drept.

Reclame