Etichete

, , , , ,

Guvernul, ocupat doar cu suspendarea lui Basescu, s-a trezit si a aflat ca trebuie sa inceapa scoala. Toata vara nu a fost timp de reparatii, iar singura solutie gasita a fost amanarea inceperii cursurilor pentru carpeli facute la repezeala.
Inteleg ca Ponta nu a avut timp sa se ocupe de aceasta problema, fiind ocupat cu acuzatiile de plagiat si de cearta din USL, dar daca nu a fost in stare sa se ocupe si de treburile tarii mai bine si-ar vedea de drum.
Ce vina au elevii si profesorii ca Ponta nu a stiut ca trebuie sa se ocupe de scoli, de transportul elevilor, de unele scoli care inca nu au profesori?
Guvernul USL s-a dovedit incapabil sa se ocupe de lucruri normale in aceasta perioada. Daca nici macar o zugraveala nu poate fi facuta in timp util, cum va putea rezolva adevaratele probleme ale tarii?
Au taiat fondurile de investitii ca se dea pensii si salarii fara acoperire de la buget. In loc sa se tina de promisiunea cu milionul de locuri de munca, taierea investitiilor va duce la cresterea somajului in scurt timp.
Daca ei nu sunt in stare sa-si dea demisia, poate ca va trebui sa le cerem noi sa faca asta.
Plimbarile penibile pe la Cotroceni ar trebui inlocuite cu plimbarile pe la Palatul Victoria, unde chiar nu se face nimic pentru tara.
Nu Basescu este de vina pentru balamucul din invatamant. S-au, cine stie, va gasi USL sa-i puna in

Reclame