Etichete

, , , ,

Victor Ponta a declarat ca atat el cat si membrii BNP al PSD au semnat autodenunturi pentru ca au indemnat oamenii la vot.
Aceasta „vina asumata” de liderii PSD nu are nimic in comun cu acuzatiile de frauda, pentru care este anchetat Liviu Dragnea.
Nu indemnarea oamenilor sa participe la referendum este anchetata de DNA, fraudele evidente si declaratiile celor implicati in fraudarea votului sunt cei anchetati.
Citeste si: Daniel Morar explica ce au gasit procurorii care au anchetat frauda de la referendum
Prin acest autodenunt, Ponta incearca( a cata oara?) sa-i discrediteze pe magistratii care ancheteaza fraudele de la referendum, folosind metoda patentata in Romania de rromi.
Daniel Morar a explicat pe intelesul tuturor ce au descoperit anchetatorii si metodele folosite la fraudarea referendumului, dar procurorul Ponta se face ca nu pricepe si da startul autodenunturilor, care oricum nu vor fi luate in consideare.
USL a pornit cu stangul, si asta datorita celor doi lideri, care nu au nimic in comun cu politica si diplomatia. Cei doi au afirmat de fiecare data ca vorbesc in numele celor 7,4 milioane de romani care au dorit ca Basescu sa fie demis.
Cat de reala este aceasta cifra, vom vedea la finalizarea anchetei.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame