Etichete

, , ,

PNL are o mare problema cu Antonescu. Liberalii cauta un colegiu in care Antonescu sa poata ocupa primul loc in optiunea electoratului.
La alegerile trecute, liderul PNL a ocupat locul doi si acest lucru trebuie evitat atata timp cat se doreste ca Antonescu sa castige alegerile prezidentiale.
Sunt curios care organizatie de sector isi va asuma asa o raspundere deoarece chiulangiul nu este vazut cu ochi buni de bucuresteni. Sa faci campanie electorala pentru un senator, care sta mai mult pe acasa decat la locul de munca, este o sarcina ingrata.
Alesii sunt platiti de noi ca sa ne reprezinte in Parlament si nu ca sa stea pe la sediul de partid sau pe la televiziuni. Antonescu nu este in stare sa conduca Senatul, dar sa conduca o tara.
Daca solutia inlocuirii unui presedinte „jucator” cu unul „chiulangiu” va fi propunerea USL, vom avea parte de alegeri prezidentiale cu mult circ electoral. Contracandidatii lui Antonescu il vor ridiculiza la fiecare intalnire si ii vor spune ca are nevoie de ghid atunci cand vine la Senat, ca sa nu se piarda pe holuri.
Daca nici la alegerile din decembrie Antonescu nu va fi in stare sa ocupe primul loc, ar face bine sa parseasca viata politica si sa lase locul unui liberal capabil sa se bata cu sanse reale pentru functia de presedinte.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame