Etichete

, , , , ,

Am citit de cateva ori articolul publicat de Adevarul si nu mi-a venit sa cred ca Tariceanu poate debita asemenea ineptii.
Tariceanu este contrariat de primirea in PNL a lui Honorius Prigoana, si ca pe aceasta tema i-a scris o scrisoare fostului presedinte interimar al partidului, Daniel Chitoiu. Cu aceasta ocazie, am putut afla si noi ca liderii PNL isi vorbesc prin scrisori!!!
Pe Honorius Prigoana il considera o „beizadea” . Partidul ar trebui sa fie reprezentat de oameni politici care s-au remarcat prin ceva pozitiv, a mai spus Tariceanu.
Cat de „reprezentativ” este Antonescu pentru PNL nu ne spune, dar probabil ca datorita faptului ca este un chiulangiu recunoscut merita sa reprezinte liberalii.
Citeste si: Ponta si Antonescu aplica metoda rromilor!
Interesanta este si opinia lui Tariceanu referitoare la traseistii politici. Fostul prim-ministru a spus ca acestia trebuie evitati!
Tariceanu uita ca datorita mercenarilor traseisti, USL a ajuns la putere? Au dat navala in PNL, iar partidul i-a primit cu bratele deschise, probabil cu promisiunea ca vor intra pe liste la alegerile parlamentare. Cat au asigurat accesul la putere, traseistii politici au fost buni. Acum, cand vor incepe discutiile referitoare la candidati, treaba incepe sa puta urat, iar Tariceanu face pe nevinovatul.
O sa avem o toamna cu scantei in PNL si mai ales in USL.
Foto: Initiativa Romaneasca

Reclame